Veliki Blagdanski Popusti

OSVJEŽITE IZGLED VAŠEG POSLOVANJA UZ CALYPSO DESIGN BLAGDANSKE POPUSTE

WEB DIZAJN / DIZAJN VIZUALA ZA DRUŠTVENE MREŽE / POSLOVNI POKLONI

WEB DIZAJN / REDIZAJN WEB STRANICA I ONLINE SHOPOVA

Vaša web stranica je vaša posjetnica, vaš izlog, vaš najbolji marketinški alat. No, u isto vrijeme, vaši su kupci nemilosrdni suci. Od prvog pogleda na vašu stranicu kupci važu sve što vide i dožive. Od funkcionalnosti i jednostavnosti do cjelokupnih performansi – ništa ne smijete prepustiti slučaju. Danas kupci vjeruju isključivo onima koji ostavljaju dobar dojam na Internetu. Stoga je vrhunska web stranica jedan od najvažnijih mostova prema vašim kupcima i partnerima.

U cijenu izrade web stranice uključeno je ; registracija domene, besplatan hosting, ssl certifikat, besplatna on site seo optimizacija, 20% popusta na kreiranje i vođenje google ads kampanje.

DIZAJN VIZUALA ZA DRUŠTVENE MREŽE

Zamisli da se više ne moraš mučiti oko osmišljavanja vizuala, izgleda feeda i pitanja hoće li to dobro izgledati, koju tipografiju ili paletu boja koristiti? Ušteda vremena i objavljivanje savršenih vizuala koji prodaju i koji su prilagođeni samo tvom biznisu. Brendiranje društvenih mreža će ti olakšati i ubrzati rad u online svijetu.

U paket vizuala za  promotivnu kampanju za društvne mreže ulazi:

 • Facebook objava
 • Instagram objava
 • Story
 • Facebook Cover i/ ili Naslovnica za događaj (Event Cover)

DIZAJN MAJICA ZA TVRTKE

Postoji li praktičniji i povoljniji način da reklamirate svoj brand, tvrtku , proizvod ili uslugu?

Prepustite se timu stručnjaka i mi ćemo Vam osmisliti savršeni dizajn tiska na majice. Tisak na majice ima puno jači efekt nego što to možete zamisliti! Na svoje promo majice možete tiskati samo logo, logo sa tekstom ili sloganom ili kombinaciju fotografije sa tekstom ili pak QR code tvrtke.

Personalizirane majice odličan su poslovni poklon za vašu tvrtku. Naručite dizajn Vaše personalizirane majice i poklonite je ovog Božića vašim korisnicima ili poslovnim partnerima.

kontakt
zatraziponudu

Kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu

Samo jedna email poruka, jedan telefonski poziv dijeli Vas da se uvjerite u naše kvalitete i kvalitete naših usluga i rješenja. Kreativna digitalna agencija Calypso Design tu je samo zbog Vas!

Vaše Ime i Prezime:(Required)
zatraziponudu
kontakt

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

 • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
  * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
 • contact@calypso-design.hr
 • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
 • Calypso Design
 • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: