SEO optimizacija web stranica

SEO optimizacija – rješenje za najviše pozicije na Google tražilici i povećani broj upita klijenata. Optimizaciju web stranice radimo inspirirani korisnikom, a vođeni Google smjernicama.

Za ključnu riječ relevantnu za Vaše poslovanje na Googleu pronalazite web stranice konkurencije, ali svoju ne? Želite biti ispred konkurencije i povećati promet na svojoj web stranici?

Treba vam optimizacija za tražilice odnosno SEO? To je proces dobivanja prometa od rezultata “besplatnih”, “organskih”, “uredničkih” ili “prirodnih” rezultata pretraživanja i ključan je za digitalni marketing.

Dobra SEO optimizacija prvi je korak do uspjeha

Svaka tvrtka koja želi uspjeti u digitalnom svijetu mora ulagati u SEO optimizaciju. SEO je dugoročno i isplativo ulaganje.

Ako vas korisnici ne mogu pronaći na Google tražilici za njih će biti kao da ne postojite, stoga pomoću naših stručnjaka pronađite put do najviših pozicija na Google tražilici.

Google se neprestano razvija kako bi što efikasnije zadovoljio potrebe korisnika i kako on mijenja svoj algoritam, tako neke (nepripremljene) stranice “nestaju” a druge se pojavljuju.

Kažemo da nestaju, jer web stranice koje se prikazuju na drugoj ili nekoj stranici iza, za današnjeg korisnika koji želi informaciju odmah i sad kao da ne postoje.

Važno je napomenuti da SEO nije jednokratan posao, nešto što odradite i zaboravite, jer Google neprestano nadopunjuje svoje smjernice za kvalitetan SEO i tko se ne prilagođava, “kažnjen” je lošijom pozicijom na tražilici.

Želite li da i Vaša stranica (p)ostane popularna na tražilici? Kontaktirajte nas da napravimo procjenu opsega rada i očekivani rezultat.

On site i off site optimizacija

Evo kako pristupamo svakom projektu za SEO:

 • Prvo nas zanima tehnologija, odnosno kako je napravljena vaša stranica – radimo evaluaciju kodova i arhitekture stranice da ustanovimo točke koje je potrebno poboljšati. Cilj nam je postići najbolju strukturu stranice koja je optimizirana (prilagođena) za organske pretrage.
 • Radimo analizu trenutnih te dajemo preporuke za nove ključne riječi prema ponašanju korisnika na stranici, aktivnostima konkurencije, obimu pretraga i kvaliteti postojećeg sadržaja.
 • Dajemo preporuke i smjernice za kreiranje sadržaja u skladu s trendovima pretraga.
 • Kreiranje sadržaja je osnova, a distribucija tog sadržaja je važan dio optimizacije. Razvijamo taktike distribucije kojima ćemo doprijeti do ciljne skupine na društvenim mrežama i drugim online servisima.
 • Nakon što smo dali preporuke ili razvili sadržaj, radimo optimizaciju stranice za lokalne pretrage – što konkretno znači da se vaša tvrtka pojavljuje na Google mapi.

SEO može izgledati složeno i zbunjujuće, ali ne brinite, mi smo tu da Vam pomognemo. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo i upoznat je sa svim najnovijim smjernicama Googlea.

SEO kao ključ stabilnog rasta

Napravili ste Web stranicu, ali još uvijek niste vidljivi ni dostupni ciljanoj publici? Nudite kvalitetne proizvode i usluge, ali i dalje ne ostvarujete napredak ni rast u prihodima i pozitivnim rezultatima? SEO optimizacija stranice je ono što Vam treba.

Ono što SEO optimizaciju čini specifičnom, ali i na jedinstven način povoljnom za Vaše poslovanje jest činjenica da SEO nije marketinška taktika koja donosi trenutačne rezultate – nego dugoročne. A svi znamo da u dugoročnim rezultatima leži ključ kontinuiranog rasta.

Naše su usluge u potpunosti transparentne i u skladu s najsuvremenijim preporukama i znanjem. Orijentirani smo ka rezultatima i predani poslu kako bi naše usluge uvijek donosile dodanu vrijednost Vašem poslovanju.

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

 • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
  * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
 • contact@calypso-design.hr
 • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
 • Calypso Design
 • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: