Naše usluge

Kao marketinška i digitalna agencija vodimo brigu o najsitnijim detaljima.

Svatko voli za sebe misliti i reći da je drukčiji, da se ističe u moru drugih. Biti digitalna agencija i istaknuti se u odnosu na konkurenciju nije jednostavan zadatak. Naš primarni cilj je zadovoljstvo klijenta odrađenim poslom. Upravo na ovaj način stekli smo puno stalnih klijenata, a na temelju njihovih preporuka i brojne nove klijente.

Marketing i dizajn podjednako su zastupljeni u našoj digitalnoj agenciji, a da bi to sve funkcioniralo kako treba, zaslužna je dobro uhodana ekipa gdje svaki član, osim svog područja, sasvim dobro poznaje još bar jedno ili dva područja kojima se bavimo. Ovo značajno utječe na međusobno razumijevanje i suradnju, što su prepoznali i naši klijenti.

Razumjeti način funkcioniranja i važnosti digitalnog svijeta je ključno za uspjeh tvrtke.

Nekada je teško promijeniti svoje navike i to je razumljivo, jer svi želimo biti u nekakvoj zoni komfora, no to je zapravo zamka. Poslovanje mora pratiti trendove kako bi opstalo.

Kako odabrati pravu marketing strategiju? U kojem smjeru krenuti sa brendingom? Kako razvijati web stranicu? Kako se efektivno oglašavati se na internetu? Kako voditi društvene mreže?

Da li je ponuda dobro kreirana i privlačna? Da li je vrijeme za redizajn ili rebrending? Zašto je SEO optimizacija bitna?

Usluge Grafičkog Dizajna

Grafički dizajn za tisak – Kompletna usluga dizajna

Ti imaš fenomenalan proizvod ili uslugu, a mi imamo još fenomenalniju priču za njega. Sve što ti treba je prepoznatljiv način na koji ćeš prenjeti svoju poruku i približiti je identitetu svojeg kupca – a u tome smo eksperti.

Kompletna usluga grafičkog dizajna i pripreme za tisak na jednom mjestu. Više od 2.500 odrađenih projekata za klijente širom svijeta! Profesionalni pristup. Dugogodišnje međunarodno iskustvo.

Vršimo usluge grafičkog dizajna, izrade vizualnog identiteta, logotipa, brošura i majica, etiketa, letaka i dr. Uz naše usluge grafičkog dizajna, budite jedinstveni i prepoznatljivi na tržištu.

Izrada Web Stranica | Web Trgovine | Web Dizajn

Responzivan dizajn i SEO optimiziran web

Suvremenom, kvalitetnom, visoko funkcionalnom i marketinški optimiziranom web stranicom prezentirajte svoju tvrtku, proizvode i usluge 0-24, 7 dana u tjednu, te uvjerite potencijalne kupce da je upravo Vaša tvrtka najbolje rješenje za njihov problem ili potrebu.

Web stranica je digitalni izlog tvojih usluga i proizvoda te prema tome treba izgledati profesionalno i primamljivo, a istovremeno biti praktična za upotrebu. Sve stranice dizajniramo prema najnovijim standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje.

Vođenje Društvenih Mreža

Kreativnost & planiranje

Uz naše iskustvo i znanje, jedna od vrijednosti naših usluga je u tome što će Vam uštedjeti vrijeme i novac tako da se Vi možete posvetiti drugim aspektima poslovanja koji zahtijevaju Vašu pažnju.

Kreativna digitalna agencija Calypso jedna je od vodećih agencija za vođenje društvenih mreža.

Naše usluge vođenja društvenih mreža s pomno osmišljenim planom izgradit će čvrst brand i povećati prihode na platformama kao što su Facebook, Instagram, LinkedIn i druge.

Dizajn za majice | Majice sa tiskom | Tisak majica

Najbolje promotivno sredstvo! Hodaj i reklamiraj!

Vaša tvrtka ili organizacija, priprema event? Za Vas dizajniramo originalne majice za evente koje će nositi osoblje ili kao poklon posjetiteljima vašeg eventa.

Calypso design tim posjeduje višegodišnje iskustvo u kreiranju personaliziranih majica bez obzira radi li se o rođendanu, promociji tvrtke ili kluba, nekom događanju poput koncerta, festivala, team buildingu, dobrotvornih priredbi, konferencija ili slično.

Seo Optimizacija Web Stranica

SEO optimizacija – rješenje za najviše pozicije na Google tražilici i povećani broj upita klijenata. Optimizaciju web stranice radimo inspirirani korisnikom, a vođeni Google smjernicama.

Za ključnu riječ relevantnu za Vaše poslovanje na Googleu pronalazite web stranice konkurencije, ali svoju ne? Želite biti ispred konkurencije i povećati promet na svojoj web stranici?

Želite li da i vaša stranica (p)ostane popularna na tražilici? Kontaktirajte nas da napravimo procjenu opsega rada i očekivani rezultat.

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: