Usluge Grafičkog Dizajna

BREND JE IDEJA, TEORIJA I MISAO. VAŠU IDEJU ISPRIČAT ĆEMO JASNOM PRIČOM VAŠEG PROIZVODA, TVRTKE ILI USLUGE.

Vizualna komunikacija čini najvažniju ulogu u procesu uspostave prisutnosti na tržištu i razlikovanje od konkurencije.

Grafički dizajn može pomoći vašoj tvrtki da se odmakne od konkurencije i stvori jedinstveni naziv, priču, strategiju i vizualni identitet, te veću konkurentnost kod klijenata.

Vizualni identitet i Grafička knjiga standarda

Vizualni identitet predstavlja kompletno grafičko rješenje jedne tvrtke koja se predstavlja na tržištu.

 • Dizajn vizualnog identiteta
 • Knjiga standarda brenda
 • Dizajn logotipa
 • Vizitke/posjetnice, plakati, letci, naljepnice, majice, brošure, katalozi …
 • Priprema za tisak
 • Dizajn digitalnih medija
 • Dizajn kampanji
 • Dizajn promotivnih materijala
 • Dizajn i izradu poslovnog kolaterala

Grafička knjiga standarda je skup smjernica kako pravilno koristiti zadane grafičke elemente branda definirane kroz primarne i sekunradne grafičke elemente.

Svi smo čuli za poznatu izreku: „Hrana se prvo jede očima“? Tako je i s poslovanjem. Poželite li osvježiti izgled Vašeg poslovanja i omogućiti povećanje dobiti – mi smo tu za Vas.

Dizajn i izrada logatipa

Logotip je lice vaše tvrtke. On predstavlja vaše usluge i proizvode na tržištu i s njim rastete!

Bilo da je riječ o izradi logotipa ili cjelovitog vizualnog identiteta Vaše tvrtke, pažljivo ćemo proučiti Vaše potrebe te kvalitetnim idejama i realizacijom na najbolji mogući način prezentirati Vašu tvrtku i-ili proizvod o kojem je riječ.

Za Vas radimo i kompletan vizualni identitet tvrtke, uzimajući u obzir sve Vaše želje, kao i vrstu tvrtke, proizvoda ili usluge.

Dizajn logotipa cijena?

Calypso design Vam nudi profesionalan pristup i grafički dizajn prilagođen svim Vašim zahtjevima, kao i potrebama potencijalnih klijenata po izuzetno povoljnim cijenama.

Profesionalno dizajnirani logo mora sadržavati sljedeće karakteristike: jednostavnost, jedinstvenost, izdržljivost, zapamtljivost i prilagodljivost. Prije izrade loga saslušati ćemo želje klijenta jer izrada loga je ključna i najvažnija stavka Vašeg poslovanja s kojom ne razvijamo samo brand i ne šaljemo samo poslovnu poruku već i emocije.

Vodič kroz logo datoteke

Izrada finalnih dokumenata

Nakon završetka izrade logotipa i odobrenja klijenta pripremamo finalne materijale u različitim formatima te ih zajedno s uputama predajemo klijentu na korištenje. U ovoj fazi se, ukoliko tako klijent odluči, može razgovarati o daljnjim mogućnostima i potrebama za dodatnim uslugama.

Često klijenti nakon izrade logotipa odluče da im je potreban cijeli vizualni identitet. Izrada vizualnog identiteta i knjige standarda je naredni korak u vizualnom pozicioniranju na tržištu.

Logotip u vektorskom formatu najčešće čete koristiti kod izrade tiskanih materijala ili materijala većeg formata kod kojih je potrebna visoka rezolucija i oštrina npr. jumbo plakati, tiskani materijali u tehnici offset itd..

Izrada promotivnih materijala

Dizajniramo promotivne materijale koji jasno komuniciraju poruku Vašeg brenda.

Dizajn e-booka, dizajn brošure, event majica, letka, naljepnice, etikete, cjenika, kataloga, posjetnica  ili bilo kojeg printanog materijala.

Za odabrani dizajn radimo pripremu za tisak koja odgovara svim standarima grafičke struke.

Uz usluge grafičkog dizajna za tisak bavimo se i izradom promotivnih materijala orijentiranih na internetsku promidžbu kao što je dizajn bannera i vizuala za društvene mreže i web stranice.

Istaknite se na tržištu zahvaljujući kreativnom i prepoznatljivom dizajnu koji će za Vas osmisliti Calypso Design.

Ispričajmo Vašu priču kroz vizualni identitet

Znamo da je logotip lice vašeg poduzeća koje gradi odnos i povjerenje između Vas i Vaših korisnika. Isto tako znamo psihološke procese koji se odvijaju kada kupac prvi put vidi vizualni identitet brenda. Svjesno ili podsvjesno donosi odluku o kupnji ili stvara interes prema brandu koji mu se sviđa. Ovisno o sloganu s kojim se može poistovjetiti, bojom koja mu se sviđa ili tipografijom koju je odmah zapamtio, kupac donosi odluku. Mi znamo kako tu odluku okrenuti u Vašu korist. Obrate nam se s povjerenjem i stvorite jedinstveni brend Vašeg poduzeća.

Calypso Brand Box

Calypso Brand Box nudi sve što vam treba za pokretanje ili moderniziranje poslovanja na jednom mjestu. Bilo da ste tek na početku poslovanja i potrebno Vam je sve (od logotipa do web stranice, promotivnih materijala i marketinške strategije), ili radite već dugo i želite osvježiti i osnažiti svoju online prisutnost, Calypso Design ima kvalitetno vizualno rješenje za Vas.

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

 • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
  * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
 • contact@calypso-design.hr
 • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
 • Calypso Design
 • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: