Digitalna Rješenja koja Povećavaju Vidljivost i Prodaju.

Calypso Design je full-service kreativna digitalna agencija koja nudi ideje koje odskaču od uobičajenih, naglašavajući inventivnost suvremenog dizajna. Djelujemo u najboljem interesu naših klijenata, te korištenjem najnovijih tehnologija razvijamo sjajna digitalna rješenja s promišljenim dizajnom bez obzira na to koliko je Vaša tvrtka velika.

Mi Smo Calypso Design

Stvaramo dizajn sa značenjem, i pomažemo brendovima i tvrtkama stvoriti konkurentsku prednost.

Calypso design djeluje kao full-service kreativna digitalna agencija.

Naš rad prepoznat je na tržištu Hrvatske, Evropske Unije, Velike Britanije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Australije i Novog Zelanda..

Naš tim okuplja kreativne grafičke dizajnere, programere i marketing stručnjake koji žele stvarati digitalna iskustva koja inspiriraju ljude.

Jako nam je stalo do kvalitete, standarda i kreative u svemu što radimo unutar agencije, a većinu svog slobodnog vremena ulažemo u razvoj novih tehnologija i ideja.

Naporno radimo na tome da svaki klijent dobije kvalitetnu uslugu, vrijednost i povrat ulaganja. Naš je glavni cilj izgraditi dugotrajan i kvalitetan poslovan odnos s klijentima u kojem zajedno ostvarujemo odlične rezultate.

Vaš uspjeh je naš uspjeh.

Po čemu smo drukčiji?

Svi smo mi umjetnici, ali svatko na svoj način, a zajedno radimo vrhunske projekte. Dreamers need to stick together!

Calypso design je kreativna i brending agencija specijalizirana za usluge grafičkog dizajna, kao što su stvaranje novih brendova i proizvoda, redizajn postojećih, dizajn vizualnog identiteta, dizajn promotivnih materijala te digitalni dizajn. Naš kreativni tim slijedi najnovije trendove i standarde u grafičkom i web dizajnu.

Stvaramo vizualno privlačna i profesionalna rješenja za klijente, bez obzira na njihovu veličinu i područje poslovanja. Individualni pristup svakom klijentu omogućuje nam da budemo fleksibilni, ispunjavamo očekivanja, pazimo na detalje, budemo kreativni i izvrsno radimo kao tim. Vjerujemo u važnost dizajna kao moćnog komunikacijskog alata, potrebnog za stvaranje izvrsnih poslovnih rezultata.

Naši projekti su prepoznatljivi i osvajaju nagrade. Kroz istraživanje, strategiju i dizajn povezujemo proizvode s ljudima na jedinstvene i uvjerljive načine.

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: