Povoljna Izrada Web Stranica i Online Trgovina

We Provide The Exceptional Service We’d Want To Experience Ourselves!

Povoljna Izrada Web Stranica i Online Trgovina – Stvarno povoljne cijene kvalitetne izrade web stranice za vašu tvrtku, obrt, udrugu – Prilagođavamo se vašem poslovanju i pomažemo kreativnim idejama. Napredne funkcionalnosti. Savjetovanje i Podrška. Moderne Web Stranice. SEO Optimizacija.

Povoljna Izrada Web Stranica

Nudimo vam povoljnu izradu svih vrsta web stranica – od jednostavnih web stranica za male tvrtke, obrte i iznajmljivače privatnog smještaja, preko CMS rješenja za sve koji samostalno žele nadopunjavati i uređivati sadržaje, do web trgovine za prodaju proizvoda i usluga putem Interneta.

Kako bi vaša stranica privukla što više posjetitelja posebnu pozornost posvećujemo SEO optimizaciji svih sadržaja. Na taj način vaša će mrežna stranica ostvariti bolji rezultat na internet pretraživačima.

Tražite web stranicu za malu tvrtku koja nudi vizualnu privlačnost i mobilnu dostupnost, koja je dizajnirana da vaše posjetitelje pretvori u kupce? Na pravom ste mjestu! Želimo da vaše poslovanje bude uspješno, stoga su sve naše web stranice izgrađene na temelju godina iskustva sa korisnicima i najboljih praksi web pretraživača.

Izrada web stranice cijena?

Za mala poduzeća i obrte nudimo izradu osnovnog paketa web stranica po cijeni od 2.500,00 kn (331,81 €). Stranice su modernog dizajna i prilagođene su mobilnim uređajima.

Cijena izrade web stranice uključuje BESPLATAN HOSTING za prvu godinu i BESPLATNO ODRŽAVANJE web stranice u trajanju od 3 mjeseca.

Zatražite ponudu  i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku da saznamo vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja vašeg vizualnog identiteta.

zatrazite ponudu

Kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu

Nudimo mogućnost određivanja budžeta, vi nam napišite iznos koji ste planirali investirati za izradu web stranice, a mi ćemo vam sastaviti adekvatnu ponudu i pokazati što možete dobiti za taj iznos!

Vaše Ime i Prezime:(Required)
zatrazite ponudu

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: