August 22, 2022 calypso design

Održavanje & ažuriranje web stranice

održavanje web stranice

Održavanje & ažuriranje web stranice odnosi se na dodavanje novih sadržaja na stranicu (tekst, slike, video, dokumenti), izmjenu postojećih stranica i dodavanje novih stranica i sadržaja. Također podrazumijeva brigu o tehničkoj ispravnosti web stranice, nadogradnji softvera, redovitim sigurnosnim kopijama podataka, te rješavanju ne predviđenih problema na web stranici.

Zašto je održavanje & ažuriranje web stranice važno?

Baš kao što vaš automobil treba redovan servis tako i održavanje web stranice podešava vaše web stranice kako bi se osiguralo da interaktivne značajke vaše stranice rade. Čak i ako ove značajke zastare i zahtijevaju zamjenu.

Održavanje svih značajki vaše web stranice u funkciji pomaže vam da uspješno plasirate svoje proizvode i usluge.

Što sve uključuju Calypso paketi održavanja web stranice?

Usluge održavanja web stranica uključuju razne usluge koje su vam potrebne kako bi vaša web stranica bila sigurna i ažurirana. Neki uobičajeni primjeri usluga održavanja web stranice uključuju:

 •  ažuriranje, dodavanje novog i izmjenu postojećeg sadržaja
 •  sigurnosna skeniranja i zakrpe
 • CMS podrška i ažuriranja
 • redovne sigurnosne kopije stranice
 • tehnička podrška

Uz tehnologije koje se stalno razvijaju, web stranica počinje izgledati zastarjelo ako se zanemare interaktivne komponente. Ako razvojni dijelovi vaše stranice ne rade na svakom pregledniku i uređaju, izgubit ćete trenutne i potencijalne klijente.

Cijene održavanja &  ažuriranja web stranica?

Cijene održavanja i ažuriranja web stranica se uglavnom određuju prema utrošenim satima dizajnera/programera a trajanje samog održavanja ovisi o složenosti Vašeg zahtjeva. Cijena jednokratnog zahvata na internet stranici iznosi 220,00 kn po radnom satu a hitnog održavanja (vikend, praznici, van radnog vremena) iznosi 280,00 kn po radnom satu.

Svatko se treba usredotočiti na svoj posao, zar ne? S nama je to moguće! Vi ćete moći svoju energiju unijeti u razvoj tvrtke, a mi ćemo svoju u razvoj internet stranice. Zatražite ponudu za održavanje  stranice kod nas .

, , , , ,

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

 • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
  * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
 • contact@calypso-design.hr
 • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
 • Calypso Design
 • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: