April 14, 2022 calypso design

Cijena izrade web trgovine

Cijena izrade web trgovine

Koja je cijena izrade web trgovine? – Cijena je glavno pitanje svih klijenata.

Svatko želi sačuvati što više novca gdje god može, ali vrlo često ljudi štede tamo gdje ne bi trebali. Cijena izrade web stranice uvijek je različita i ovisi o potrebama klijenata odnosno potrebama njihove web stranice.

Izrada web shopa i njezina cijena ovise o puno faktora. Najkraće rečeno, ovisi o opsegu i zahtjevnosti izrade web shopa. Za razliku od web stranice, web shop je puno kompleksniji te je pažnju potrebno obratiti na proizvode i njihove kategorije, cijene, dostavu, načine plaćanja i druge elemente, stoga i cijena varira. Možemo reći kako se cijena izrade webshopa kreće od 6.500 kn.

Sveobuhvatna rješenja za Web Shop koja su vam potrebna za učinkovitu prodaju i rast vašeg poslovanja. Zatražite ponudu još danas.

Izrada Web Trgovine

Kolika je cijena izrade web shopa – prvi upit koji nam korisnici postave prilikom kontakta. Cijena Internet trgovine u prvom redu ovisi o funkcionalnostima koje su potrebne za vašu vrstu prodaje:

  • Broj artikala – cijena izrade web trgovine zavisi da li će se u njoj nalaziti nekoliko desetaka, stotina ili tisuća artikala
  • Maloprodaja ili veleprodaja – ili vrlo često obje vrste prodaje zajedno za koje će biti potrebno da su formirane ispravne cijene, marže i rabati, te razne akcije i popusti.
  • Povezivanje sa ERP sustavima – funkcija potrebna zbog trenutnog ažurnog stanja knjigovodstva

U konačnici cijena izrade web trgovine će zasigurno ovisiti i o prometu koji očekujete od online prodaje. Jer za uspješno ostvarenje većih prometa, veća je i zahtjevnost funkcionalnosti pa u skladu s tim i njihova izrada.

Calypso design – Vaš partner u izradi web trgovine

Mi znamo da je vaš web shop trgovina koja nikad ne spava. Svjesni smo da potrebno uvijek postaviti prave informacije na pravo mjesto kako bi bez problema vodili kupce od posjete web shopu do procesa naplate.

Ne zaboravljamo kreativan, moderan i suvremen dizajn. Nastojimo razumjeti vašu priču, vašeg idealnog kupca, vaše ciljeve kao i vaše izazove.

, , ,

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: