Izrada web stranica za apartmane i privatne iznajmljivače!

IZRADA WEB STRANICA ZA TURIZAM

Izrada web stranica za apartmane ili Vaše smještajne kapacitete je najbolji način promocije Vašeg smještaja koji želite prezentirati u Hrvatskoj ili inozemstvu ili oglašavati. Vlastita web stranica omogućit će Vam izravne rezervacije! I gostima i Vama isplativije je izbjeći proviziju portala i agencija.

Web stranica kao neophodni dio poslovanja i prodaje smještajnih kapaciteta

Kao iznajmljivači i vlasnici privatnog smještaja, zasigurno ste se više puta zapitali kako na sve većem i zahtjevnijem tržištu privatnog smještaja u Hrvatskoj uspješno prezentirati svoju ponudu?

Između ostalih, jedan od odgovora je svakako preko vlastite web stranice. Vlastita web stranica daje vam prednost jer u svakom trenutku imate kontrolu nad svojim sadržajem, a istovremeno vaša web stranica konstantno radi za vas te prodaje Vaš apartman, kuću za odmor, sobu ili vilu 24 sata na dan.

Od same prisutnosti na Internetu, ozbiljnije prezentacije pa sve do same prodaje vaših proizvoda preko web stranice – Otvoreni smo za prilagođene web stranice, baš po Vašim željama.

Izgradili ste nevjerojatan posao ili tek krećete u posao? Pomažemo tvrtkama da definiraju ono što ih čini jedinstvenima i pretvaramo ih u najbolje online iskustvo. Ta iskustva pokreću rast i u konačnici povećavaju vrijednost. Budi ponosan na svoju web stranicu.

Glavni elementi i zahtjevi web stranice za apartmane

  • Tekstovi o apartmanima – specifični podaci o opremljenosti apartmana, broju soba i mikrolokaciju u objektu
  • Tekstovi o objektu iznajmljivača – i tu dolaze podaci o mikrolokaciji objekta u mjestu, udaljenosti od plaže i važnijih institucija u turističkoj lokaciji
  • Tekstovi o mjestu, turističkoj lokaciji
  • Fotografije, video
  • Booking softver
  • Što bolja pozicioniranost na Googlu
  • Prijava na booking.com
  • Prijava na domaće i strane turističke direktorije iznajmljivača
  • Prijevodi sadržaja i elemenata web stranice na više jezika i implementacija višejezičnosti

Prednosti izrada web stranica za apartmane

Osim prvenstveno povećanih prihoda iznajmljivanjem apartmana, izrada internet stranica za apartmane i vašeg apartmana je jedino potrebno sredstvo oglašavanja i najjeftinije kojem se možete obratiti targetiranoj publici primjerice gostima iz Austrije, Njemačke, Italije ili bilo koje druge zemlje.

Druga prednost izrada internet stranica za apartmane je lakše povezivanje sa turističkim agencijama koje također mogu uvrstiti vaš apartman unutar svog poslovanja.

Treća prednost izrada internet stranica za apartmane je planiranje iznajmljivanja po nekoliko mjeseci unaprijed s rezervacijama, tako da se ne može dogoditi da imate period kada je prazan apartman unutar sezone ili čekate nove goste.

Poslovno okruženje se stalno razvija i mi to razumijemo. Zato izrađujemo moderne i kvalitetne web stranice za iznajmljivače sa svim potrebnim značajkama. Visokokvalitetni web dizajn stranice za iznajmljivanje nije samo način povećanja ugleda hotela/apartmana/odmarališa, već je ujedno i moćno sredstvo za privlačenje većeg broja gostiju i povećanje izravnih online rezervacija.

Osim gore navedenih prednosti, još jedna velika prednost izrada internet stranica za apartmane je vrlo lako povezivanje s turističkim agencijama i internet portalima kao što je Booking.com.

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: