Web stranica za konzultantsku tvrtku

Web stranica za konzultantsku tvrtku Dovira FACE. Web stranica je kreirana na wordPressu s alatom za izradu stranica visual composer, a za SEO je korišten plugin Yoast SEO.

Web stranica za konzultantsku tvrtku

PROJEKT:

Web stranica za konzultantsku tvrtku

KLIJENT:

Dovira FACE

OBIM RADA:
  • Izrada moderne i responzivne web stranice
  • Istraživanje konkurencije
KORIŠTENI ALATI:
  • WordPress CMS

Web stranica za konzultantsku tvrtku Dovira FACE. Web stranica je kreirana na wordPressu s alatom za izradu stranica visual composer, a za SEO je korišten plugin  Yoast SEO.

Dovira FACE nudi široku paletu savjetodavnih usluga s potrebnim alatima i stručnošću u industriji fasada i aluminija.

Naš je responzivni dizajn usklađen s nedavnim Googleovim izmjenama algoritma koji uklanjaju web lokacije koje nisu prilagođene  pretraživanju korisnika putem mobilnog uređaja.

Učinkovit web dizajn osigurat će vam da ostavite dobar prvi dojam, prenesete vašu uslugu ili proizvod krajnim korisnicima  olakšate ljudima da stupe u kontakt.

U mogućnosti smo optimizirati vaše web stranice za sve dostupne veličine zaslona i uređaja koji omogućavaju korisnicima kupnju/pregled sadržaja na bilo kojoj mobilnoj platformi s user friendly navigacijom.

Živimo u vremenu u kojem  tvrtke s profesionalnim i dobro dizajniranim web stranicama uvijek su korak ispred konkurencije.

Niste zadovoljni izgledom ili funkcionalnošću Vaše web stranice? Ili uopće niste prisutni na internetu?

  • SHARE