Dizajn Majice Za Event

Dizajn Majice Za Event off-road kluba. Svake godine vozači terenskih automobila iz cijelog svijeta okupljali su se u Moabu u državi Utah tijekom uskršnjeg Jeep Safarija.

Dizajn Majice Za Event

PROJEKT:

Dizajn Majice Za Event

KLIJENT:

Red Rock off-road club

OBIM RADA:

Dizajn promotivne majice

KORIŠTENI ALATI:
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
ZAHVALA:

Zasluge za fotografiju krajolika prirode korištenu u prezentaciji: Andrey Grinkevich, Cody Lannom i Jenna Brummond

Dizajn Majice Za Event off-road kluba. Svake godine vozači terenskih automobila  iz cijelog svijeta okupljali su se u Moabu u državi Utah tijekom uskršnjeg Jeep Safarija.

Unatoč imenu, ovo nije potraga za mitskim zecom koji polaže jaja i njegovim plijenom, već je približavanje Uskrsa Bunny Runu izlika za provoditi vrijeme igrajući se s prijateljima na terenu, provjeravajući sjajne terenske terene i testirajući izlaze novi proizvodi.

EJS je događaj koji traje devet dana, a tereni mogu poći bilo koji od 38 staza. Staze se kreću od početnika do ekstrema i svaki dan nudi nešto posebno.

Neke staze u Moabu nude tone krajolika, druge nude mnoštvo akcija, a neke nude oboje. Ako ste novi u Moabu i stazama, možete se pridružiti službenim stazama Red Rock 4-Wheelers kako biste saznali više o tom području.

Ako radite u off-road industriji, a nikada niste bili, sramite se!

Tijekom posljednjih 50 godina ljubitelji off-roada imali su priliku istraživati off-road staze u i oko Moaba u državi Utah.

Zašto naručiti event majice od Calypso dizajna?

Prilagođene majice izvrstan su dodatak bilo kojem događaju, bilo da se radi o školi, u dobrotvorne svrhe ili samo za druženje. Oni su sjajan način za podizanje svijesti ili hipe, jer svi koji nose majicu vašeg događaja postaju hodajući reklamni pano. Košulje se mogu prodati i kao prikupljanje sredstava ili ih pokloniti kao nagrade.

Bez obzira na veličinu ili opseg događaja vaše organizacije, prilagođene majice događaja savršen su način za pogađanje više ciljeva odjednom.

Zapamtite, vaše majice za događaje imaju više svrha! Nikad nisu samo za prikupljanje sredstava, širenje vaše slike ili angažiranje vaših polaznika. Oni sve to postižu.

  • SHARE