PROJEKT:

Brendiranje tvrtke za razvoj nekretnina

KLIJENT:

PKL Ventures LLC

OBIM RADA:
  • Dizajn logotipa
  • Dizajn posjetnica
  • Dizajn memoranduma
  • Profil tvrtke – brošura
  • Knjiga grafičkih standarda
KORIŠTENI ALATI:
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe InDesign
ZAHVALA:
  • Zasluge za sliku korištenu u prezentaciji: Patrick Tomasso

Projekt brendiranje tvrtke PKL Ventures LLC uključivao je dizajn logotipadizajn posjetnica, dizajn memorandumadizajn profila tvrtke – brošura, knjiga grafičkih standarda. Naš tim je krajem 2019. predstavljen gospodinu Lorenzu, upravnom članu PKL Venturesa. Ono što je započelo s logotipom, pretvorilo se u cijelo idejno rješenje i brendiranje tvrtke.

PKL Ventures LLC je tvrtka za razvoj nekretnina. PKL prvenstveno razvija nekretnine u urbanoj jezgri visoko rastućih tržišta diljem sjeveroistoka i Floride. Vodstvo tvrtke ima opsežno stručno znanje o investicijama, razvoju i izgradnji.

Glavni zadatak brendiranja tvrtke bio je izgledati ambiciozno, pomalo konzervativno i što je najvažnije ekskluzivno. Platforma za brendiranje tvrtke uključivala je novo pozicioniranje, poruke, logotip, boje, profil tvrtke i vizualni identitet. Brendiranje je provedeno preko njihove internetske prisutnosti, marketinških materijala i kolaterala za prodaju.

Odabrana je konzervativna paleta boja, kako bi se ostavio dojam profesionalnosti Tamnoplava označava profesionalizam, sigurnost i formalnost. Siva označava neutralnost. Može izgledati prigušeno, klasično, ozbiljno, i zrelo.

Knjiga grafičkih standarda izrađena je uz korporativni poslovni profil. Knjiga standarda je dokument koji definira elemente vizualnog identiteta kako bi se on dosljedno primjenjivao u svim medijima.

Kako bi se što lakše predstavili svojim klinetima izrađen je Profil Tvrtke za on line i print upotrebu. Profil tvrtke za tiskanu i online upotrebu je brzi uvid u tvrtku, omogućavajući različitim skupinama ljudi da steknu opću ideju o tome koje su usluge tvrtke, njezino ciljno tržište i njezine jedinstvene prednosti.

Profil tvrte trebao bi biti dobro napisan kako bi prenio prevladavajuće vrijednosti i korporativnu kulturu koja organizaciji daje poseban karakter. Dokaz koliko je tvrtka učinkovita u ispunjavanju potreba svojih klijenata ili kupaca također se odražava u kvalitetnim profilima tvrtke.

Atraktivan dizajn profila tvrtke govori puno o tvrtki koju predstavlja. Osim sadržaja, dizajn je također sastavni čimbenik u stvaranju odličnog profila tvrtke.

Danas nije toliko važno biti na nečijem mediju koliko je važno imati svoj. Kreiramo web stranice prilagođene isključivo vašem poslovanju.

ZATRAŽITE PONUDU

  • SHARE