December 12, 2021 calypso design

Jesu li posjetnice još uvijek važne u digitalnom dobu?

Dizajn posjetnice

Jesu li posjetnice još uvijek važne u digitalnom dobu?

Budući da internet preuzima gotovo sve što radimo u poslu, možda će biti iznenađujuće saznati da je posjetnica jedna stvar koju digitalni svijet još nije smislio kako dostojno zamijeniti. Iako sada živimo u digitalnom dobu, posjetnica je još uvijek izvrstan alat za promicanje vašeg poslovnog brenda.

Jedno je sigurno da posjetnice ne pokazuju znakove da će zastarjeti, čak ni nakon više od 300 godina. Pregledajte svoj telefon i sigurni smo da postoji najmanje 10 kontakata za koje niste sigurni tko su.

Zašto je važna kvalitetno dizajnirana posjetnica?

Nezaboravna  i kvalitetno dizajnirana posjetnica ne samo da prenosi vaše podatke za kontakt, ona također stvara snažan prvi dojam o vašoj tvrtki i njenom brendu. Ovo je doista važno za pridobijanje potencijalnih klijenata koje susrećete licem u lice da vam se ponovno obrate u budućnosti.

Posjetnica je nešto čime ćete pokazati da ste spremna osoba. Vizitke ne morate puniti i rade bez obzira imate li Wi-Fi pristup ili ne. Ako razmišljate o nabavi posjetnica, razmotrite razloge koji idu u korist tiskanja posjetnica.

Vizitka je najučinkovitiji alat za izravni marketing. Plaćeni medijski marketing i marketing putem e-pošte čine dobar posao u generiranju potencijalnih kupaca i privlačenju kupaca, ali čak i dalje nisu tako učinkoviti kao osobni sastanak zapečaćen rukovanjem i razmjenom posjetnica.

Neka Vaša posjetnica radi za Vas

Vaša će posjetnica uvijek raditi za Vas. Bilo bi neprofesionalno s vaše strane zapisivati ​​svoje poslovne podatke na koktel ubrus ili tražiti na svom telefonu dok svom potencijalnom klijentu dajete broj svog mobitela. Pokazivati ​​drugim ljudima da ste uvijek spremni je kao da im kažete da ste profesionalac. Osim toga, davanje vaše posjetnice također će povećati legitimitet i vjerodostojnost vašeg poslovanja.

U Calypso Designu nudimo profesionalna rješenja za brendiranje posebno prilagođena malim tvrtkama. Bez obzira tražite li jednostavne logotipe i posjetnice ili potpuno rješenje za brendiranje, zasigurno imamo paket koji  Vam odgovara.

Našim grafičkim rješenjem do Vašeg uspjeha!

Naš dizajn će svakoj tvrtci ili obrtu omogućiti jedinstvenost i atraktivnost na tržištu, a našoj agenciji svaki novi projekt donosi izazov te prostor za kreativne inovacije i napredak!

, , , , , , , , , ,

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: