Izrada web stranica za OPG i poljoprivredne tvrtke

Digitalna rješenja za poljoprivredu

Specijalizirani smo za razvoj i izradu web stranica za OPG i poljoprivrednike – razvijamo web stranice, trgovine, napredne sustave i multimedijalna rješenja za poljoprivredne tvrtke, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, dobavljače mehanizacije i repromaterijala, agroturizam i slično.

Moderne web stranice za vaš OPG

Profesionalna izrada web stranica za OPG i poljoprivredne tvrtke. Dizajn prilagođen djelatnosti i asortimanu proizvoda tvrtke ili obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

Našim web stranicama jednostavno je upravljati i objavljivati nove sadržaje. Zadržite kupce i svoje poslovanje bez obzira na vanjske okolnosti. Svim vašim korisnicima budite dostupni 24 sata.

Istodobno, naš tim pružit će vam svu podršku, održavanje, nadogradnju i edukaciju potrebnu za nesmetan rad cijeloga sustava.

Iskoristite prednosti web stranice za predstavljanje obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

Prednosti Web Stranice Za OPG

Web stranica je sadržaj koji je izložen na mreži i kojemu može pristupiti svaka osoba na svijetu koja ima računalo ili pametni telefon s mogućnošću povezivanja na Internet. Upravo zbog te izloženosti pronalazak kupaca je dodatno olakšan i koji na kraju ima svoj utjecaj na povećanje prodaje.

Digitalna rješenja za poljoprivredu

Kupci se odlučuju na kupovinu proizvoda o kojima mogu prikupiti najviše informacija. Web stranica je odličan alat pomoću kojeg se mogu objavljivati informacije. Što u krajnjoj liniji ima odraz na izgradnju povjerenja kod kupaca, koje je u većini slučajeva okidač za ostvarivanje prodaje.

Izgradnja prepoznatljivosti je dugoročna politika kojoj bi svatko danas trebao težiti s ciljem osiguranja kontinuiteta rada OPG-a. Web stranica je super alat s kojim se može ukomponirati strategija izgradnje prepoznatljivosti koja će s vremenom ostvarivati željene rezultate.

Cijena izrade web stranice za OPG?

Izrada web stranica za OPG i njezina cijena ovise o puno faktora. Najkraće rečeno, ovisi o opsegu i zahtjevnosti izrade web shopa. Za razliku od web stranice, web shop je puno kompleksniji te je pažnju potrebno obratiti na proizvode i njihove kategorije, cijene, dostavu, načine plaćanja i druge elemente, stoga i cijena varira. Možemo reći kako se cijena izrade web stranice za opg kreće već od 330,00 € /2.483,90 kn (tečaj: 7,53450) za jednostavne web stranice.

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: