Google Ads (Google AdWords) oglašavanje

Plasirajte svoje oglase na Google pretraživačku mrežu.

Kao certificirani Google Ads partner, nudimo analizu, strateško savjetovanje i potpuno PPC upravljanje.
Google Ads je način plaćenog oglašavanja na internetu gdje se Vaši oglasi prikazuju jedino kada korisnik pretražuje određenu ključnu riječ za koju ste se i Vi odlučili oglašavati.  Drugim riječima, oglašavate se samo onima koji su zainteresirani za Vaše usluge i proizvode!

Google Ads oglašavanje

Analiziramo i prilagođavamo kampanje Vašim potrebama

Google odavno nije samo tražilica. Kad bismo jednom rječju trebali opisati Google, rekli bismo da je Google – sve. Između tone različitih usluga i servisa koje nam Google danas nudi ističe se usluga Google Ads, u krugovima internet oglašavača poznata i pod nekadašnjim nazivom AdWords.

Zahvaljujući mogućnostima i varijacijama koje nudi, Google oglasi trenutno su najjači i najmoćniji oglašavački alat današnjice.

Svaka branša ima svoje specifičnosti i zato treba izabrati idealan način Google oglašavanja. Predstavite nam svoj posao i svoju ideju. Predložit ćemo Vam najbolje rješenje za Vaše oglašavanje na Googleu.

PPC oglašavanje

Unapređujemo Vaše poslovanje pomoću Google Ads usluge

Pay per click (PPC) način funkcioniranja u Google oglašavanju znači da se ne naplaćuje prikazivanje oglasa, ono je u potpunosti besplatno. Naplaćuje se klik na oglas, odnosno dolazak korisnika na Vašu stranicu putem Google oglasa.

Na ovaj način Vaš oglas bit će prikazan ciljanom korisniku, on će ga svakako vidjeti prilikom pretraživanja, a ako ne klikne na njega, neće Vam ništa biti naplaćeno. PPC oglašavanje štedi Vaš novac i daje Vam najviše u odnosu na uloženo.

Zašto se oglašavati na Google?

Iskoristite moć Google oglasa

  • Vaši se oglasi prikazuju korisnicima koji pretražuju ključne riječi vezane uz vaše poslovanje što znači da su već zainteresirani za ono što nudite.
  • Možete precizno targetirati korisnike s obzirom na lokaciju, demografiju, specifične interese i web stranice koje posjećuju.
  • Ova vrsta oglašavanja i dalje je jeftinija od tradicionalnog marketinga. O budžetu odlučujete sami i plaćate samo kada netko klikne na Vaš oglas.

Cijena Google ads oglašavanja

Mjerljivi rezultati

Google oglase plaćate samo kada online korisnici kliknu na njih kako bi posjetili vašu web stranicu. S druge strane, prikazivanje oglasa povećat će svjesnost o brandu, a odlična vijest je da se takvi oglasi neće naplatiti jer nitko nije kliknuo na njih.

Vi određujete proračun za Google. Svaka branša ima svoje specifičnosti, no koliki je proračun dovoljan za dobre rezultate ponajviše ovisi o jačini konkurencije.

Naplaćujemo uslugu koja uključuje izradu, tehničke prilagodbe, održavanje i optimizaciju oglasne kampanje na Googleu.

Što Vam Calypso Design nudi?

Zadovoljavamo Google-ove najviše standarde kvalitete u svim aspektima Google oglasa kao što su učinkovita optimizacija računa, strateško postavljanje budžeta i ključnih riječi, optimalna potrošnja i ostvarivanje vidljivog rasta za klijente.

Kontrola potrošnje i financijska isplativost

Jedna od najboljih prednosti Google Ads oglašavanja jest postavljanje mjesečnog i/ili dnevnog limita na budžet za oglašavanje, kao i to da plaćate samo kada korisnik klikne na oglas, a ne postojanje oglasa. Tako je svaka kuna pažljivo i učinkovito utrošena, a Vi uvijek znate točno kada i na što.

Konkurentska prednost – Google display oglasi

Uz klasično Google Ads oglašavanje na Google pretraživačkoj mreži (search network), dodatno Vam povećavamo vidljivost i kroz oglašavanje na Google display mreži (Google prikazivačka mreža), gdje se Vaši oglasi u obliku bannera mogu prikazivati i na 2 milijuna Google-ovih partnerskih web stranica koje Vaši ciljni kupci posjećuju.

Google remarketing i YouTube oglašavanje

Vaše oglase nadograđujemo i putem Google Ads remarketing funkcionalnosti gdje ih ciljano prikazujemo korisnicima koji su već posjećivali Vašu stranicu, iskazali interes ili kupovali Vaše proizvode ili usluge. Osim toga, za oglašavanje koristimo i YouTube kao ekstenziju Google oglasa, za još veći doseg i stope konverzije.

Pronađimo nove korisnike Vaših proizvoda i usluga

Pošaljite upit ili nas angažirajte

Vaše Ime i Prezime:(Required)

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: