Dizajn za majice – Dizajn majica za evente

ŽELITE BITI ORIGINALNI?

Dizajn za majice tj. dizajn majica za evente  izvrstan je dodatak bilo kojem događanju. Bilo da reklamirate neki proizvod, tvrtku ili želite izraditi personalizirane majice za neku posebnu priliku Calypso design će za Vas dizajnirati majice sa tiskom po želji koje će svako sa zadovoljstvom nositi. Pošaljite nam  kratak opis željenog dizajna, a naši iskusni dizajneri će preliti vaše ideje u tisak na majice.

Dizajn za majice

Dizajn na majice kao najbolje promotivno sredstvo! Hodaj i reklamiraj!

Personalizirani dizajn za  majice može vam  poslužiti kao iznimno originalan i koristan promotivni materijal koji će unaprijediti Vašu promociju i poslovanje.

Između ostalog, takve majice možete koristiti kao poklone poslovnim suradnicima i partnerima. U dizajn za vaše majice ćemo uklopiti sve bitne elemente logo, brand, slogan, vizuale ili marketinšku poruku.

Moguće pozicije za dizajn za majice:

 • Dizajn za prednju stranu
 • Dizajn za leđa
 • Dizajn amblema za prednju stranu
 • Dizajn za lijevi i desni rukav

Dizajn majica za evente

Vaša tvrtka ili organizacija, priprema event ? Za vas dizajniramo originalne majice za event koje će nositi osoblje ili kao poklon posjetiteljima vašeg eventa.

Postoji li praktičniji i povoljniji način da reklamirate svoj brand, tvrtku , proizvod ili uslugu? Prepustite se našem timu grafičkih dizajnera i mi ćemo Vam osmisliti savršeni dizajn majice za event. Tisak na majice ima puno jači efekt nego što to možete zamisliti!

Ako je majica dobro dizajnirana, svatko će je željeti nositi, neki možda i godinama. Svaki put kada pojedinac u Vašoj majici izađe u javnost, on promovira Vaš posao ili uslugu, sasvim besplatno.

Personalizirane Majice

Jedan od razloga zbog kojeg se sve više poslodavaca odlučuje na dizajn personaliziranih majica  je taj što će djelatnici biti lakše uočljivi i prepoznatljivi. Ovo je iznimno korisno u većim trgovačkim centrima.

Personalizirane majice odličan su alat za dugotrajni način promidžbe te nadmašuje bilo koju drugu vrstu oglašavanja.

Majice s otiskom trajnije su od bilo kojih oglasa u časopisima, na televiziji pa čak i na Internet portalima.

Zašto naručiti dizajn za majice od Calypso design?

Vaša tvrtka, caffe bar, udruga, klub ili društvo organizira druženje, turnir, utrku ili neki drugi javni događaj/skup/manifestaciju gdje će se okupiti veliki broj uzvanika, a želja Vam je da se razlikujete od drugih?

Calypso design tim posjeduje višegodišnje međunarodno iskustvo u kreiranju personaliziranih majica bez obzira radi li se o rođendanu, promociji poduzeća, nekom događanju poput koncerta, festivala, obiteljskog druženja ili slično.

zatrazite ponudu

Zatražite ponudu

Izradite reklamnu majicu svoje tvrtke, majicu koja će govoriti umjesto Vas.

Vaše Ime i Prezime:(Required)
zatrazite ponudu

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

 • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
  * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
 • contact@calypso-design.hr
 • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
 • Calypso Design
 • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: