Content Marketing | Pisanje sadržaja | Optimizacija teksta

Originalan sadržaj povezuje vas s Vašim klijentima

Želite profesionalno napisan tekst za vaše web stranice? Niste upućeni u to koliko je sadržaj web stranica bitan za postizanje rezultata – prodaje, rangiranja na tražilicama, interakcije s posjetiteljima?

Nedostaje vam vremena, znanja i kreativnosti za content marketing? Calypso design tim spreman vam je pomoći!

Što content marketing postiže za web stranice?

Content marketing je usluga koja se prvom redu ostvaruje kroz napisani tekst. Riječ je o aktivnosti koja je usko povezana s nizom usluga – izradom web stranica, web shopa, SEO optimizacijom, vođenjem društvenih mreža i drugima.

Sadržaj, odnosno content, prvi je element pomoću kojeg se korisnici upoznaju s vama i vašim brendom. A svi znamo koliko je prvi dojam važan (hint: prve 3 sekunde su ključne).

Stoga je pričanje vaše priče na zanimljiv i edukativan način uvjet bez kojeg se ne može svakog marketinške komunikacije.

Kvalitetan content marketing pospješuje ranking na internet tražilicama

Originalni tekstovi pisani prema SEO pravilima, s naglaskom na pojedinim relevantnim ključnim riječima koje su bitne za vaše poslovanje u pravilu su bolje rangirani na Google-u i ostalim pretraživačima.

Osim web tekstova koji popunjavaju sadržaj standardnih web stranica poput naslovnice, kontakt i stranice koja piše o nama, posebnu pažnju pridajemo detaljnim opisima usluga i proizvoda koje web stranica prodaje.

Možemo pomoći kroz izradu sadržaja za većinu potreba web stranica. Ako za potrebe Vaših web stranica tražite tekst drugačije vrste, svakako nam se obratite.

Kako prepoznati dobar sadržaj stranice?

Postoji niz kriterija kojima se može ocijeniti kvaliteta sadržaja određene stranice. Izdvojit ćemo one najvažnije – dužina, stil pisanja, unikatnost, SEO fokus.

Dobar tekst mora dovoljno opširno pokriti temu o kojoj je riječ. Loš sadržaj bit će u pravilu kratak, što je jedan ključan faktor za postizanje rezultata na Googleu.

Svi tekstovi koje radimo su jedinstveni, unikatni i napisani samo za potrebe vaših web stranica.

Ako niste sigurni u to je li sadržaj vaših web stranica dobar i zanima vas kako ga poboljšati, obratite nam se s upitom. Redovite konzultacije o content marketingu uključene su u našu uslugu SEO optimizacije.

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: