April 20, 2022 calypso design

Content Marketing -Originalan sadržaj za vaše web stranice

Content Marketing

Originalan sadržaj povezuje vas s Vašim klijentima

Kvalitetno napisan i uređen sadržaj za web povezuje vas s vašim klijentima i korisnicima. Naš je prvi korak stoga uvijek identificirati vašu ciljanu publiku kako bi tekst koji pišemo bio upravo njima jezično prilagođen, relevantan i zanimljiv.

Način na koji se obraćate svojim korisnicima je važan jer formira sliku o Vama i postaje dio identiteta Vašeg brenda. Razmislite, kad na webu naiđete na tekstove napisane “onako ofrlje”, na brzinu, bez konzistencije, s pravopisnim i gramatičkim greškama, prvo što ćete potražiti je onaj mali znakić x gore desno :). Sadržaju na webu se stoga valja ozbiljno posvetiti, što iziskuje stručnost i vrijeme.

Kvalitetan content marketing pospješuje ranking na internet tražilicama

Originalni tekstovi pisani prema SEO pravilima, s naglaskom na pojedinim relevantnim ključnim riječima koje su bitne za vaše poslovanje u pravilu su bolje rangirani na Google-u i ostalim pretražvačima.

Naime, Google je u svoju tražilicu ugradio kompleksne mehanizme koji lošije ocijenjuju i niže rangiraju sadržaj koji je irelevantan, kopiran, neoriginalan, gramatički pogrešan i sl., a svi znamo da ako niste na prvoj stranici to je gotovo kao da Vas i nema.

Ukratko o Content Marketingu:

 • Content marketing omogućuje druge vrste marketinga
 • Poboljšava SEO rezultate
 • Omogućuje oglašavanje
 • Povećava promet prema stranicama
 • Prikazuje vas kao stručnjake u vašem području
 • Povećava autoritet vas i vašeg brenda

Ako niste sigurni u to je li sadržaj vaših web stranica dobar i zanima vas kako ga poboljšati, obratite nam se s upitom.

Zašto nama prepustiti content marketing?

Vi ste stručnjaci za vaše područje poslovanja i za vašu tvrtku – zašto onda prepustiti sadržaj vaših web stranica nama?

Pisanje teksta je posao koji zahtjeva veliko vremensko ulaganje. Želite li da vaši najiskusniji zaposlenici provode vrijeme pišući tekstove za web stranice ili da se bave svojim poslom?

Sadržaj koji pišemo sadržajno i stilski odgovara vašim potrebama. Naš svaki tekst pisan je uz stručno znanje marketinga, odnosno prikladan je za oglašavanje, postizanje SEO rezultata i interakciju sa čitateljima.

, , , ,

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

 • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
  * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
 • contact@calypso-design.hr
 • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
 • Calypso Design
 • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: