March 28, 2022 calypso design

Cijena vođenja društvenih mreža

vođenje društvenih mreža cijena

Koja je cijena vođenja društvenih mreža? Svaka usluga ima svoju cijenu. Pri određivanju cijene neke usluge trebalo bi uzeti u obzir vidljive usluge koje se obavljaju – ono što klijent vidi, ali i one koje nisu toliko očite – planiranje, oblikovanje pravog sadržaja, specifična znanja i vještine te analiza odrađenog.

Poslovni profili na društvenim mrežama više nisu samo stvar izbora, već su bitan način na koji dolazite do svojih potencijalnih kupaca, dobijate dragocjen input i sukladno tome dalje razvijate vaš brend.

Vođenje društvenih mreža zna biti zahtjevan posao, uzima puno vremena te pored samog znanja o digitalnom marketingu trebate još i znati koristiti određene alate kako biste poboljšali i što profesionalnije vodili svoje poslovne profile.

Profesionalno vođenje društvenih mreža: Cijena, prednosti i savjeti

Mjesečna cijena vođenja i održavanja društvenih mreža počinje već od 900.00 KN / 119.00 EUR (tečaj: 7,53450) mjesečno.

Cijena ovisi o broju društvenih mreža kojima upravljamo kao i o broju tjednih objava. Mjesečna je cijena naša naknada za obavljanje usluga u Vaše ime.

Drugim riječima, to je kompenzacija za vrijeme utrošeno na održavanje i vođenje društvenih mreža. Napominjemo kako cijena vođenja i održavanja društvenih mreža ne uključuje usluge oglašavanja na društvenim mrežama.

Konačna cijena oblikuje se prema specifičnostima i zahtjevima svakog pojedinog klijenta. Broj objava mjesečno, kao i broj društvenih mreža na kojima želite biti aktivni je važan ali ne i najvažniji faktor kod određivanja cijene.

Finalna odluka je svakako na Vama, ali jedno je sigurno – ako niste na društvenim mrežama – ne postojite!

Dok se mi fokusiramo na organske pristupe kojima ćemo povećati broj Vaših pratitelja, Vi možete odrediti mjesečni budget za oglašavanje kako bismo ubrzali proces i brže stigli do rezultata. Iznos mjesečnog budgeta je Vaš izbor.

Na njega ne obračunavamo naknadu. Mjesečnu naknadu obračunavamo isključivo na razvijanje i upravljanje oglasnom kampanjom.

Preporučujemo da izdvojite najmanje 250 kuna mjesečno za oglašavanje (otprilike dolar dnevno odnosno 30 dolara mjesečno). Društvene su mreže koncipirane tako da Vam naplaćuju želite li da Vas vidi čim veći broj ljudi. S obzirom na to, što Vam je veći mjesečni budget za oglašavanje, to su i bolji rezultati.

Imamo klijente koji troše barem 1000 kuna mjesečno na oglašavanje. Provest ćemo i Vas kroz taj proces jednom kada postanete naši klijenti.

Što mi možemo učiniti za vas?

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu rada u marketingu znamo kako postići pozitivne rezultate primjenjujući metode digitalnog marketinga.

Razumijemo specifične prodajne procese u poslovanju što znači da ćemo za vas kreirati uspješne digitalne marketing strategije.

, , ,

POSTANITE NAŠ SLJEDEĆI ČLAN OBITELJI CALYPSO

Spremni ste započeti novi projekt ili Vam je potrebna pomoć sa sadašnjim? Kontaktirajte nas; s nestrpljenjem očekujemo Vašu poruku.

Pošaljite nam poruku :

WHATSAPP/VIBER:
095 585 2307

KONTAKT:

  • Horvatova 68, 10410 V. Gorica
    * SVE UPITE PRIMAMO ISKLJUČIVO ONLINE!
  • contact@calypso-design.hr
  • WHATSAPP/VIBER: 095 585 2307
  • Calypso Design
  • https://calypso-design.hr

KORISNI LINKOVI:

USLUGE: